ye-logo.v1.2

Укрзалізниця відмінила потяг “Інтерсіті” через Хмельницький

Туризм 5710
Фото: podrobnosti.ua

Залізничники взялися за оптимізацію маршрутів.

Укрзалізниця змінює графіки курсування потягів, а деякі й взагалі відміняє. Нововведення зачеплять й Хмельниччину.

Так, потяг № 132/131 “Хмельницький – Херсон” курсуватиме з Хмельницького з 1 лютого по непарних, а з Херсона - з 2 лютого по парних числах, один раз на чотири дні.
Також раз на чотири дні їздитиме потяг № 397/398 “Черкаси – Львів”: з Черкас з 1 лютого по непарних, а зі Львова - з 2 лютого по парних числах (курсує через Деражню, Хмельницький та Волочиськ).
А от потяг № 108/107 “Одеса – Ужгород” курсуватиме через день: із Одеси з 2 лютого по парних, з Ужгорода - з 3 лютого по непарних числах (курсує через Деражню, Хмельницький та Волочиськ).

Укрзалізниця відмінить одразу три потяги, які прямують через Хмельницьку область:
№ 259/260 “Миколаїв – Львів”: з Миколаєва з 19 січня, зі Львова з 20 січня (курсує через Хмельницький),
№ 231/232 “Дніпропетровськ – Івано-Франківськ”: з Дніпропетровська з 21 січня, з Івано-Франківська з 22 січня (курсує через Полонне, Шепетівку та Славуту),
№ 749/750 “Київ – Тернопіль” (Інтерсіті): з Києва з 1 лютого, з Тернополя з 2 лютого (курсує через Хмельницький).

Тим часом, додатковий потяг № 577/578 “Кременчук – Львів” (курсує через Хмельницький) не скасовуватимуть. Із Кременчука поїзд курсуватиме через день по парних числах до 30 січня, а з 1 лютого – один раз у чотири дні по непарних числах. Зі Львова він вирушатиме через день по непарних числах до 31 січня, а з 2 лютого – один раз у чотири дні по парних числах.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую