ye-logo.v1.2

Хмельницькі волонтери повезли бійцям у зону АТО тепловізор і прилад нічного бачення

Суспільство 3245
Фото: автора

“Патріоти України” вирушили у чергову поїздку на Схід.

Гуманітарний вантаж бійцям Добровольчого Українського Корпусу у зону антитерористичної операції повезли волонтери благодійного фонду “Патріоти України”. Проте не лише ці вояки отримають допомогу, а й інші, котрі наразі перебувають у селі Піски. У бус завантажили тепле взуття, флісові светри, шапки, шкарпетки, тактичні ножі, рукавиці, маскувальні сітки. Також запаслися медикаментами, печивом шоколадом і навіть величезним тортом. Але найцінніше, за словами волонтерів, що отримають хлопці, це прилад нічного бачення і тепловізор.
“Окрім Пісків, заїдемо ще в населені пункти Тоненьке і Водяне. Перевіримо, чи все, що передали минулого разу, потрапило за призначенням. Як правило, ми веземо лише те, що замовляють, найнеобхідніше. Весь вантаж зараз — це близько 140 тисяч гривень. Найдорожчі, звісно, тепловізор і прилад нічного бачення”, - розповідає співзасновник благодійного фонду “Патріоти України” Сергій Кисельов.
За словами волонтерів, гроші збирали за допомогою скриньок, проте найбільші суми давали спонсори. “Патріоти України” дякують колективу Красилівського хлібокомбінату СП “Домашній хліб”, що постійно заправляє бензином, а також дає свіжий хліб і випічку, колективу магазину “Онікс”, співзасновнику фонду Миколі Вороні та підприємцю Муталлімову Кериму Гусейн Огли, який дав кошти на прилад нічного бачення.
“Також велика подяка сім’ї Приказюк, яка передала велику суму і купила хлопцям термобілизну. Святомиколайвський Храм УПЦ на три з половиною тисяч гривень закупив рукавиць, термобілизну, шапки зимові. Зі Старокостянтинівської міської ради передали землякам термобілизну, розгрузки, чоботи з теплою підошвою. Також були люди, які приносили по тисячі гривень. Завдяки таким небайдужим наші хлопці не мерзнуть”, - додає Сергій Кисельов.
“Вирушаємо цього разу уп’ятьох, дорога дуже важка. Не раз, перебуваючи там на ночівлі, потрапляли під обстріли. Постійно з хлопцями підтримуємо зв’язок, і хоча там останніми днями було неспокійно, мусимо їхати, бо землякам потрібна допомага”, - каже волонтер Борис Голодний.
Активісти закликають людей надалі підтримувати військових, дякують всім свідомим громадянам, які не перестають допомагати. Наразі волонтери збирають чергову партію гуманітарного вантажу для бійців. Якщо ви також хочете долучитися до допомоги учасникам АТО, можете переказати кошти на рахунок обласного благодійного фонду “Патріоти України”:

Укрексімбанк: рахунок №26004017023842

ЄДРПОУ 39432655, МФО 315609.

Адреса фонду “Патріоти України”: м. Хмельницький, вулиця Вайсера 17/2, (приміщення Мінімаркету, третій поверх), кімната 305, телефон: (098)-325-85-95.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую