ye-logo.v1.2

Хмельницькі міліціонери розкрили двохмільйонне шахрайство

Кримінал 2257
Фото: ukrestate.net

Зловмисники завищили вартість будівництва елеваторного комплексу.

Правоохоронці встановили, що підозрювані затвердили фальшивий кошторис вартості будівництва елеваторного комплексу, тим самим значно зменшивши суму своєї пайової участі.
Міліціонери управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю обласного управління міліції разом з колегами з прокуратури Хмельницької області викрили зловживання повноваженнями службовими особами одного із приватних акціонерних товариств Білогірського району.
“Правоохоронці встановили, що підозрювані склали та затвердили завідомо неправдивий кошторис вартості будівництва елеваторного комплексу, значно занизивши суму, - повідомляє прес-служба обласного управління міліції. - Відповідно, на підставі вказаних документів було визначено величину пайової участі товариства у розвитку інфраструктури населеного пункту в розмірі 5% від зазначеної в кошторисі вартості будівництва, тобто трохи більше 900 тисяч гривень, хоча згідно реальної вартості будівництва розмір пайової участі мав становити понад 2 мільйони гривень.”
Прокуратура Хмельницької області уже відкрила кримінальне провадження за частиною другою статті 364-1 - зловживання повноваженнями службовими особами юридичного права з метою одержання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки. Такий злочин карається штрафом до 12600 гривень, арештом до шести місяців або ув'язненням до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до трьох років та зі спеціальною конфіскацією.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую