ye-logo.v1.2

Спецпризначенець Олександр Петраківський досі у комі: для лікування в Ізраїлі не вистачає коштів

Допомога 3728
adm.km.ua
Допомогти Олександру одужати можуть в ізраїльській клініці, але коштів на транспортування та лікування в Ізраїлі немає. Фото: adm.km.ua

26-річний майор хмельницького 8 окремого полку спеціального призначення Олександр Петраківський перебуває в лікарні у важкому стані.

Спецпризначенець Олександр Петраківський віддав свого шолома пораненому бійцеві, а вже за мить йому самому у голову влучили осколки від набою. Проте навіть тоді Олександр, стікаючи кров'ю, й далі тягнув у прихисток свого сержанта. Він урятував бійця, але сам тепер у комі.

Допомогти Олександру одужати можуть в ізраїльській клініці, але коштів на транспортування та лікування в Ізраїлі немає.

“Сказали 150 тисяч євро перевести на клініку і мінімум, щоб 100 тисяч євро було на картці на додаткові витрати. Там, якщо гроші закінчаться, то одразу скажуть забирати його в Україну і не будуть дивитися, в якому він стані, - розповідає батько пораненого солдата Петро Петраківський. - Саша у дуже важкому стані. Кожного разу запитую у лікарів, чи живий, чи дихає”.

Допомогти Олександру Петраківському можна, переказавши гроші на рахунок у ПриватБанку: 4731217108245547. Телефон батька: 067-34-82-170 (Петраківський Петро Станіславович).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую