ye-logo.v1.2

У Волочиську правоохоронці викрили підпільний гральний заклад під гуртожитком

Кримінал 2721
Фото: mvs.gov.ua

Вилучили 29 автоматів, відеообладнання і гроші.

Працівники управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Хмельницькій області виявили незаконну діяльність підпільного грального закладу у місті Волочиськ. Зал із “однорукими бандитами” розташовувався у цокольному приміщенні одного із гуртожитків.
“Під час проведення санкціонованого обшуку було вилучено 29 гральних автоматів, обладнання, за допомогою якого здійснювалось зовнішнє та внутрішнє відеоспостереження, чернетки адміністратора, а також грошові кошти в сумі 1170 гривень”, - повідомляє прес-служба обласного УМВС.
Слідчим відділом Волочиського РВ УМВС України в Хмельницькій області за фактом незаконної діяльності грального закладу відкрито кримінальне провадження, яке внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 203-2 “Зайняття гральним бізнесом” Кримінального кодексу України. Подібні дії караються штрафом від сорока тисяч до п'ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую