ye-logo.v1.2

Убивць з Черкаської області затримали на Хмельниччині

Кримінал 2176
Фото: mvs.gov.ua

Двоє чоловіків убили товариша ударами ножа у груди.

У Золотоноші Черкаської області двоє чоловіків позарилися на статки свого друга та вирішили пограбувати його. Підозрювані відібрали у місцевого жителя не лише гроші та товар, але й життя.
“Інформацію про вбивство та розбійний напад працівникам Золотоніського міськвідділу міліції повідомив брат потерпілого - громадянин Узбекистану, який разом з ним займався бізнесом на території України. Чоловік розповів, що виявив за місцем проживання тіло родича з пораненням грудної клітини, крім того він додав, що з подвір’я зник мікроавтобус з товаром та 50 тисяч гривень”, - повідомляють правоохоронці.
Викрадений автомобіль помітили у Києві. За вказаною адресою негайно вирушила розшукова група. Затримати зловмисників не вдалося – нападники зникнули перед самим приїздом правоохоронців. Згодом машина з підозрюваними “засвітилася” на Житомирщині.
Перевіряючи різні версії маршруту втікачів, оперативники з’ясували, що у Хмельницькій області, в яку ймовірно могли їхати чоловіки, проживає один з товаришів родини потерпілого. До того ж, схожий на викрадений автомобіль в’їжджав на територію Хмельниччини, а невідомий днями продав велику партію одягу, яка співпадала з описом викраденого.
Зрозумівши, що їм вдалося вийти на зловмисників, оперативники вирушили за місцем проживання підозрюваних, де їх і було затримано. Ними виявилися 38-ми річний та 22-річний товариші убитого.
Наразі зловмисників заарештовано. Їх підозрюють у вбивстві, розбої та незаконному заволодінні транспортним засобом. За скоєне чоловікам загрожує довічне позбавлення волі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую