ye-logo.v1.2

Грабіжника з Хмельниччини затримали у сусідній області

Кримінал 2268
Фото: news.bigmir.net

41-річний житель Волочиська пограбував перехожих, костел і подвір’я.

Працівники Підволочиського райвідділу внутрішніх справ затримали 41-річного жителя Волочиська Хмельницької області, який вже неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців. Вживання наркотиків не раз штовхало чоловіка на крадіжки.
За вчинення майнових злочинів зловмисник відбував покарання за ґратами. Лише 4 місяці тому чоловік звільнився з місця позбавлення волі та вже знову взявся чинити протиправне.
Щодня чоловік навідувався у Підволочиськ сусідньої області в пошуках наживи. Тинявся селищем, а коли сутеніло, грабував самотніх перехожих .
“У 22-річного жителя села Оріховець грабіжник викрав мобільний телефон. Потерпілого він перестрів біля одного з місцевих барів. Попросив здійснити терміновий дзвінок. Як тільки хлопчина дав зловмиснику телефон, той втік, - розповідають у прес-службі УМВС України в Тернопільській області. - Наступною жертвою грабіжника стала 37-річна жителька села Староміщина. Чоловік підбіг до неї та вирвав з рук пакет з гаманцем. Перелякана жінка не встигла оговтатися, як грабіжник витягнув з кишені куртки ще й мобільний телефон та втік. А в 40-річної мешканки Підволочиська відібрав сумку з мобільним та гаманцем просто посеред вулиці”.
На цьому злочинець не зупинився: украв мотоцикл, що знаходився біля будинку 86-річного пенсіонера. Злодій вночі проник на територію домогосподарства та непомітно викотив транспорт. Мотоцикл крадій завіз до Волочиська, де здав на металобрухт. А вже наступної ночі злодій пограбував костел у Підволочиську. Вибив маленьке віконце та проник до підсобного приміщення храму. Викрав ноутбук та магнітофон, які належали священику.
Крадене добро чоловік швидко збував, а виручену готівку витрачав, здебільшого, на наркотичне зілля. Надалі чинити протиправне зловмиснику завадили правоохоронці. Міліціонери встановили особу зловмисника, при затриманні у нього виявили ще й фальшиві купюри.
Вилучені кошти направили на проведення експертизи. Звідки у чоловіка фальшива готівка встановлюють правоохоронці. Затриманому обрано запобіжний засіб – арешт.
Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження одразу за кількома статтями Кримінального Кодексу України – 186 (грабіж), 185 (крадіжка), 289 ( незаконне заволодіння транспортним засобом) та стаття 199 (зберігання підроблених грошей). Триває слідство.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую