ye-logo.v1.2

На вічний спокій у Хмельницький повертається боєць батальйону «Миротворець»

Суспільство 4149
Фото: mvs.gov.ua

32-річного Олександра Співачука перепоховають на кладовищі у мікрорайоні Ракове.

У неділю, 25 січня, Хмельницький попрощається із 32-річним бійцем батальйону «Миротворець» Олександром Співачуком. Майор міліції загинув у серпні 2014 року біля Іловайська під час виконання службового обов’язку у зоні проведення антитерористичної операції.
«Олександр Співачук – достойний син України і свого батька, народного депутата України четвертого скликання Володимира Співачука, був палким патріотом і безстрашним чоловіком, який у цей важкий для всіх нас час віддав своє молоде життя за єдину та незалежну Українську державу. Вічна і світла пам'ять про Олександра назавжди залишиться в наших серцях», - йдеться на сайті Хмельницької міської ради.
Олександра Співачука відшукали на Краснопільському кладовищі міста Дніпропетровська, де він був похований як невідомий захисник України. У неділю, 25 січня, бійця батальйону «Миротворець» перепоховають у секторі почесних поховань кладовища у мікрорайоні Ракове у Хмельницькому.
Майор міліції Олександр Співачук працював слідчим в управлінні МВС України у Хмельницькій області. З початку проведення антитерористичної операції записався добровольцем у батальйон «Миротворець». У полеглого правоохоронця залишилися дружина та син.
Прощання із Олександром Співачуком проходитиме з 9:00 до 12:00 у холі приміщення обласного управління міліції за адресою: м. Хмельницький, вулиця Зарічанська, 7.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую