ye-logo.v1.2

«Новатор» очолив Вищу волейбольну лігу України

Спорт 2188
Фото: автора

Хмельницькі волейболісти здолали львівський «Барком-Кажани-2» та обійшли його у турнірній таблиці.

У заключній грі третього туру Вищої ліги України групи «А», який проходив у Хмельницькому, волейболісти хмельницького «Новатора» обіграли «Барком-Кажани-2» зі Львова та захопили лідерство.
Матч проти львів’ян «новаторці» розпочали досить впевнено. Стартові дві партії суперники проводили рівно, але господарям паркету вдавалося відірватися у рахунку та завершити сети на свою користь – 25:20 та 25:17. Проте третя партія була прямо протилежною до попередніх. «Новатор» відверто провалив гру і програв сет з рахунком 19:25. Повторювався сценарій і у четвертій партії – львів’яни тримали хмельничан на відстань трьох-шести м’ячів. Згодом подоляни змогли скоротити відставання до мінімуму, але відновили паритет лише за рахунку 24:24. «Кажани» дещо знітилися і «Новатор» вирвав перемогу у четвертому сеті (27:25) і, як результат, здобув третю «вікторію» у третьому турі – 3:1.
Завдяки перемозі над командою зі Львова, «новаторці» із 18 очками очолили турнірну таблицю у Вищій лізі України групи «А». «Барком-Кажани-2» із 17 очками опустилися на друге місце, слідом за галичанами йде «Роднічок-Колос» з Новоселиці (13 очок), який поступився вінницькому «ОСДЮСШ-45 ЕМЗ» з рахунком 1:3 (25:12, 23:25, 22:25, 21:25). У вінничан в активі шість очок.
Четвертий тур у групі “А” пройде у Вінниці з 12 по 15 лютого. Опісля по дві найкращі команди з груп “А” та “Б” розіграють 1-4 підсумкові місця, решта команд — 5-9 місця.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую