ye-logo.v1.2

У Хмельницькому попрощалися із Олександром Співачуком, який загинув в Іловайському котлі

Суспільство 6988
Фото: mvs.gov.ua

Бійця поховали на кладовищі у мікрорайоні Ракове.

Сотні працівників міліції та хмельничан у неділю, 25 січня, прийшли до управління МВС України в Хмельницькій області, щоб віддати останню шану загиблому правоохоронцю.
Майор міліції Олександр Співачук став одним з перших добровольців, які вирушили відстоювати цілісність нашої держави на сході країни. 32-річний чоловік, який раніше працював слідчим в обласному управлінні міліції, вступив до лав батальйону «Миротворець» у перші дні його створення.
Зв‘язок з Олександром перервався після фатального бою під Іловайськом Донецької області 28 серпня 2014 року, який увійшов в історію як Іловайський котел. Українські бійці увійшли в Іловайськ 18 серпня. Вони змогли взяти під свій контроль більшу частину міста, однак, вже 28 серпня опинились в оточенні. Майже півроку Олександра шукали, як безвісти зниклого. Його фотографії розповсюджувалися у соціальних мережах, колеги-правоохоронці збирали інформацію з усіх можливих джерел. Лише у результаті співставлення аналізів ДНК вдалося з‘ясувати, що Олександр Співачук загинув і похований, як невідомий захисник, на одному з кладовищ Дніпропетровська.
У неділю майора міліції перепоховали у рідному місті. Він був достойним сином України та своїх батьків. У Олександра залишилася молода дружина Лілія та чотирирічний син Дмитро.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую