ye-logo.v1.2

Хмельницькі правоохоронці упіймали серійного крадія

Кримінал 1966
Фото: mvs.gov.ua

На рахунку злодія близько 20 крадіжок з автомобілів.

На Хмельниччині затримали чоловіка, який “спеціалізувався” на крадіжках речей із старих “Жигулів”. 34-річний хмельничанин уже двічі відбував покарання за крадіжки та злочини, пов’язані з наркотиками, але, вийшовши з місць позбавлення волі, знову став на злочинний шлях.
За даними правоохоронців, зловмисник скоював крадіжки з “ВАЗів”, оскільки рідко хто із власників встановлює на старенькі автівки сигналізацію, та й замки у них відчиняються легко.
“Потрапляючи всередину автомобіля, чоловік крав все, що бачив: магнітоли, акумулятори, звукові колонки, GPS-навігатори, навіть одяг та взуття. Награбоване приносив на місцеві ринки, де збував все по значно занижених цінах. Таких злочинів підозрюваний скоїв близько 20”, - повідомляє прес-служба обласного УМВС України.
Також чоловік підозрюється у крадіжках з квартири та перукарні. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за частинами 1,2,3 статті 185 “Крадіжка” Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую