ye-logo.v1.2

Оголошений у розшук Інтерполом Микола Гута каже, що не ховається від правосуддя

Економіка 3898
Фото: mriya.ua

Попри це співвласник “Мрії” не розголошує свого місця перебування.

Екс-генерального директора одного з найбільших у країні агрохолдингів “Мрія”, який останні півроку намагається залагодити проблеми з кредиторами, окрім Міністерства внутрішніх справ, оголосив у розшук ще й Інтерпол. Незважаючи на це, Микола Гута в інтерв’ю по скайпу заявив журналу “Forbes ”, що не ховається, а звинувачення вважає абсурдними. Наразі він за кордоном, але не уточнює місця свого перебування.
“Той факт, що я не доїхав до України, не означає, що я ховаюся. Але я хочу побачити матеріали справи, зрозуміти сутність претензій і визначити подальші кроки в юридичній площині. У моїй справі адвокати та юристи активно працюють, аж до звернення в європейські інстанції”, - пояснив Гута.
Співвласник “Мрії” додає, що жодного разу не був у правоохоронних органах, і йому не надсилали повісток. А про те, що в розшуку, дізнався з газет.
“Пишуть, що з 31 березня я “в бігах”. Хоча я був і в Києві, і в Хмельницькому, і в Тернополі. Величезна кількість людей, в тому числі представники іноземних компаній, можуть це підтвердити. Остання моя публічна зустріч із представниками українських та іноземних банків, до речі, відбулася 16 грудня 2014 року”, - каже аграрій.
Причиною ситуації, що склалася, Микола Гута називає те, що за 20 років “Мрія” стала однією з найуспішніших агрокомпаній у країні. За його словами, навіть у сьогоднішніх важких умовах вона коштує кілька мільярдів доларів, і є дуже багато осіб, зацікавлених у цих активах.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую