ye-logo.v1.2

Українську армію уже поповнили 258 військових з Хмельницького

Суспільство 4197
Фото: khmelnytsky.com

У нашому місті триває перший етап четвертої хвилі мобілізації.

У Хмельницькому до лав Збройних сил України уже мобілізували 189 солдатів і сержантів, а також 69 офіцерів запасу. Хмельничани замінять військовослужбовців, які були призвані у минулому році.
Хмельницькі мобілізовані солдати і сержанти поїхали у навчальний центр «Десна» у Чернігівській області, а офіцери – до Львівської академії сухопутних військ імені Сагайдачного, що знаходиться у селі Старичі Яворівського району Львівської області.
Протягом перших 25 днів бійці будуть проходити навчальну підготовку, наступні 20 днів – бойове злагодження у складі підрозділів. Після завершення підготовчого процесу військові вирушать до військових частин Донецької та Луганської областей, - повідомляє Хмельницька міська рада.
“Рідним мобілізованих важливо отримати відповідні довідки, які дозволяють заморозити нарахування кредитних відсотків. Також за мобілізованим зберігається робоче місце протягом року, нараховується середньомісячна заробітна плата. Окрім цього вони отримують пакет гарантій соціального захисту як військовослужбовці. Після від’їзду з зони АТО кожен повинен отримати довідку з військової частини, в якій проходив службу, про участь в антитерористичній операції”, - наголосив комісар Хмельницького міського об’єднаного військового комісаріату Віктор Тамбовець.
Нагадаємо, в Україні протягом мобілізації 2015 року, яка триватиме до вересня і буде розділена на три етапи, заплановано до лав армії призвати 114 тисяч українців.

Коментарі:

Володимир 30.01.2015 22:09

Вадимє, правда в тому, що мета "красиво фотографувати, як ви сідаєте в автобуси" для того, щоб з"явилися слідуючи добровольці! А потім починається жахлива реальність... Про яку краще не знати! ... А Сабій і Мирний часом не з вами?)

Вадім Кожушин 30.01.2015 07:36

Добрий ранок.пише один з добровольців яких ви вчора провожали,ви пишете що ми успішно поповнили лави армії,а насправді половина нас сидимо під учебкою в Десні як бомжі,півночі просили простої води но нам так і недали,ЧОМУ ВИ НАС ТАК КРАСИВО ФОТОГРАФУЄТИ ЯК МИ СІДАЄМО В АВТОБУСИ-НО НІКОЛИ НЕПОКАЖЕТЕ ПРАВДУ ЯК НАС ЗУСТРІЧАЮТ??

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую