ye-logo.v1.2

Прикордонна академія запрошує на День відкритих дверей

Суспільство 7321
Фото: з архіву

15 лютого усі охочі зможуть завітати на територію навчального закладу, аби дізнатись про його діяльність та особливості навчання.

У Національній академії Державної прикордонної служби України імені Б.Хмельницького - День відкритих дверей. 15 лютого на територію вишу запрошують випускників загальноосвітніх шкіл та військових ліцеїв України, а також усіх, кому цікава інформація про Національну академію, її структура, статус на ринку праці, перспективи працевлаштування.
«У День відкритих дверей старшокласники зможуть ознайомитись із найпрестижнішою професією – захисника Батьківщини. Перед відвідувачами виступатиме т.в.о ректора Національної академії Державної прикордонної служби України імені Б.Хмельницького полковник Олег Шинкарук. Мова йтиме про діяльність навчального закладу, правила прийому, а також про суттєве збільшення Державного замовлення цього року», - розповідає помічник ректора Національної академії – прес-секретар полковник Володимир Захарчук.
У програмі — презентація Національної академії, зустріч із адміністрацією закладу та приймальною комісією. Старшокласники за бажанням зможуть безкоштовно пройти пробне ЗНО. Для цього спеціально запросили представників Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти.
Початок о 10:00 годині, вхід вільний. Для представників ЗМІ організовується брифінг за участю Олега Шинкарука.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую