ye-logo.v1.2

На турнірі пам'яті Кужельного хмельницькі боксери виграли сім нагород

Спорт 1964
Фото: Дмитра Скрипника

У трьох вагових категоріях наші боксери піднялися на найвищу сходинку призового п'єдесталу.

У Хмельницькому завершився міжнародний турнір з боксу серед молоді присвячений пам'яті Євгена Кужельного. За звання найсильніших змагалися понад сто боксерів з України, Молдови та Киргизтану.
Попри сильний склад бійців, господарі турніру не пасли задніх — хмельничани у трьох вагових категоріях дійшли до фіналів, де зуміли перемогти своїх суперників. Технічним нокаутом у другому раунді Сергій Чайка (вага до 69 кілограмів) переміг киянина Андрія Терегеря. З рахунком 2:1 Степан Грекул (вага до 81 кілограма) здолав львів'янина Ярослава Дацка. А важковаговик В'ячеслав Гаврилюк (вагова категорія понад 91 кілограм) без проблем розібрався із Віталієм Покуляком з Полтави — 3:0. “Вікторії” у вирішальних поєдинках принесла нашим спортсменам “золото” міжнародного турніру.
Близьким до перемоги у змаганні був і наш Андрій Клембовський (вага до 56 кілограмів), але вирішальну дуель хмельничанин програв полтавчанину Зоравору Петоросяну — 0:3.
Також в активі наших боксерів і три нагороди за треті місця призового п'єдесталу, їх виграли: Микола Бойко та Андрій Масловський у ваговій категорії до 60 кілограмів і Павло Гула у вазі до 64 кілограмів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую