ye-logo.v1.2

Россільгоспнагляд у хмельницькій свинині знайшов “всіляку інфекцію”

Суспільство 2169
Фото: fsvps.ru

Російська влада не впустила до Криму близько 10 тонн ковбас від хмельницького постачальника.

Влада Російської Федерації не впустила черговий український вантаж із продуктами харчування до Криму. Цього разу росіяни забракували близько 10 тонн ковбас від хмельницького постачальника. Россільгоспнагляд прямо на адміністративному кордоні Херсонської області та Криму знайшов не лише недоліки в оформлені вантажу, але й навіть виявив інфекцію в продукції.
За версією Россільгоспнагляду, у всіх ветеринарно-супровідних документах на продукти не було вказано повну адресу одержувачів. Крім того, на маркуванні значної частини ковбасних виробів не виявилося дати їх вироблення, а постачальник не забезпечив наявність у транспорті технологічного проходу, необхідного для проведення фізичного контролю вантажу.
“Під пластиковими ящиками з готовою продукцією на підлозі кузова і причепа були виявлені старі картонні паки з-під бананів, наповнені швидкопсувною ковбасою. Український постачальник поклав паки і ящики на підлогу без обов'язкових до застосування дерев'яних піддонів, - запевняє російська сторона. - А всередині імпровізованої «схованки» перебували заборонені до ввезення сирокопчені та сиров'ялені ковбасні вироби з вмістом свинячого сала, що не пройшов встановленої в цілях запобігання занесення африканської чуми свиней обов'язкової термічної обробки.”
Також Россільгоспнагляд запевняє, що сальтисон і копчена свиняча грудинка були “з всілякими інфекціями”. Що то за інфекція росіяни не уточняють.
Усю українську продукцію на територію Криму не пропустили і повернули на материкову Україну.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую