ye-logo.v1.2

Підприємець розчленував тіло свого колишнього працівника і закопав рештки на території двох областей

Кримінал 2819
Фото: mvs.gov.ua

Потерпілий зник близько чотирьох місяців тому.

На початку жовтня минулого року до Хмельницького міськвідділу міліції із заявою про зникнення чоловіка звернулася місцева жителька. Пошуки зниклого рідними та правоохоронцями не давали результату, тож виникла підозра, що чоловік уже не живий. Згодом інформація підтвердилась, встановили працівники міліції і вбивцю потерпілого — ним виявився 44-річний хмельницький підприємець.
“Правоохоронцям вдалося визначитися із колом підозрюваних осіб, а згодом і вийти на чоловіка, який скоїв цей злочин. Він зізнався у скоєному та розповів, де закопав частини тіла, яке після вбивства розчленував”, - повідомляє прес-служба обласного УМВС України.
Як з’ясувалося, підозрюваний був місцевим підприємцем, займався реалізацією продукції, орендував склади. 32-річний потерпілий та його дружина тривалий час працювали на нього, але декілька років тому чоловіка звільнили. А нещодавно між жінкою, яка залишилась працювати, та підприємцем зав’язався роман.
“Ймовірно, про це дізнався законний чоловік і прийшов на один із складів, що належать підозрюваному, з’ясовувати стосунки. Як пояснює затриманий, в ході словесної перепалки потерпілий напав на нього із господарським ножем та сильно поранив йому руку, а він вирвав ніж та перерізав горло ревнивцеві. Тіло залишив на складі, сам же звернувся за медичною допомогою в один із травмпунктів міста”, - інформують правоохоронці.
За даними міліції, на місце злочину чоловік повернувся аж через два дні. Аби “замести сліди”, відрізав убитому голову та кисті рук, склав у мішок, вивіз за межі міста та закопав у полі. Через декілька днів знову повернувся на склад, забрав останки тіла та вивіз його на сміттєзвалище аж у Барський район Вінницької області.
Наразі чоловікові оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 115 “Умисне вбивство” Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую