ye-logo.v1.2

Пенсіонерка віддала “фальшивим” міліціонерам 20 тисяч гривень, щоб відпустили сина

Кримінал 1171
Фото: visti.ks.ua

Лише заплативши вказану суму, жінка подзвонила синові, який спокійно спав удома.

У Хмельницькому 68-річна жінка заплатила 20 тисяч гривень псевдоміліціонерам, які по телефону сказали, що її син знаходиться у слідчому відділенні міліції за нанесення тяжких тілесних ушкоджень іншому громадянину. Віддавши гроші, пенсіонерка лише тоді кинулась телефонувати синові, який сказав, що з ним все нормально і він спить вдома. Ошуканій жінці нічого не залишалося, як звернутися за допомогою до справжніх правоохоронців у Хмельницький міський відділ міліції.
“Жінка розповіла, що раніше неодноразово чула про попередження щодо скоєння шахрайств, але ніколи не думала, що таке станеться з нею. За її словами, все відбулося дуже швидко. Посеред ночі їй справді здалося, що чула голос сина, який просив про допомогу”, - повідомляє прес-служба обласного УМВС України.
Жінка також розповіла, що “вимагач” постійно був на зв’язку, аби вона більше нікуди не змогла зателефонувати. За короткий час потерпіла зібрала зазначену суму, склала в конверт, потім у пакет та передала водієві, який, очевидно, приїхав за вказівкою шахрая до її будинку.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 190 “Шахрайство” Кримінального кодексу України. Правоохоронці розшукують зловмисника, який ввів пенсіонерку в оману та відібрав у неї всі заощадження.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую