ye-logo.v1.2

У Хмельницькому таксист заробляв на життя сутенерством

Кримінал 2515
Фото: golos.md

Йому загрожує до семи років ув'язнення.

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми обласного управління міліції затримали таксиста, який займався сутенерством.
“42-річний хмельничанин вирішив не обмежуватися таксуванням і знайшов собі додатковий і не менш прибутковий заробіток — попутно зайнявся сутенерством. Чоловік підшукав собі 20-річну «підопічну», з якою почав працювати в тандемі, - повідомляють правоохоронці. - Клієнтів він знаходив завдяки своїй основній роботі. Чоловіки сплачували сутенеру 150 гривень за послугу та трансфер в один із готелів міста, а після години розваг — ще 300 гривень отримувала дівчина.”
Правоохоронці певний час документували діяльність таксиста-сутенера, а згодом затримали його «на гарячому» після того, як він отримав гроші за замовлення.
“За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною другою статті 303 - сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією. Санкції передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. Слідчі дії наразі тривають”, - розповів начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми обласного управління міліції Володимир Яцюк.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую