ye-logo.v1.2

Прикордонникам на Луганщину передали сучасний джип

Суспільство 1931
Фото: styknews.info

Щоб придбати позашляховик, хмельницькі волонтери зібрали 4800 доларів.

Сьогодні, 9 лютого, спільними зусиллями івано-франківських та хмельницьких волонтерів луганському прикордонному загону відправили автомобіль “Mitsubishi L200”. Кошти на придбання джипа, 4800 доларів США, були зібрані на Хмельниччині, але потрібний автомобіль продавався у Львові. Як повідомляє інформаційний портал “Стик”, гроші передали івано-франківському волонтерові Наталі Перцович, яка допомогла в купівлі позашляховика та його ремонті.
“Автомобіль ми придбали на звернення військових з луганського прикордонного загону, який знаходиться в місті Щастя. Вони звернулись за допомогою, оскільки їхній автомобіль, подарований президентом України, підірвався на фугасі. Хмельницькі волонтери зібрали гроші, і паралельно почали шукати волонтерів з інших міст, хтось порадив їм мене. Тамтешні волонтери вибрали саме цю машину, оскільки цей позашляховик є дуже витривалим та надійним”, - розповіла Наталя Перцович.
За її словами, авто привезли зі Львова на СТО, власник якого погодився зробити комплексний ремонт та заміну деяких необхідних агрегатів. У Хмельницькому в машину загрузять зібрану хмельничанами допомогу - продукти та все інше. Потім джип відправлять у Харків, де на нього вже чекають прикордонники.
Ще один автомобіль, уже на Донеччину, відправили працівники Державної фіскальної служби Хмельницької області. “Мазду-323” використовуватимуть на пунктах пропуску. Як інформує прес-служба відомства, у салон автомобіля напакували теплі шкарпетки і рукавиці, штани і берці, гумові чоботи та білизну.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую