ye-logo.v1.2

На військовому полігоні під Рівним помер мобілізований з Хмельниччини

Суспільство 3644
Фото: Дмитра Скрипника

Міліціонери розслідують трагедію як умисне убивство.

На військовому полігону під Рівним помер 38-річний мобілізований з Хмельницької області.
“7 лютого о 17:30 по телефону до чергової частини Костопільського райвідділу надійшло повідомлення фельдшера станції швидкої медичної допомоги села Олександрія Рівненського району про те, що на військовому полігоні ними констатовано смерть мобілізованого 38-річного Андрія, уродженця Хмельницької області”, - повідомляє речник Костопільського райвідділу міліції Тетяна Корольчук.
За словами слідчого Костопільського райвідділу міліції Максима Незгоди, при поверхневому огляді трупа ознак насильницької смерті не виявлено. Очевидці розповіли, коли Андрію стало зле, вони викликали швидку допомогу, однак врятувати його не змогли. Тіло доставлено в обласне бюро судово-медичної експертизи. За попередніми даними, мобілізований прибув до військового полігону напередодні ввечері, конфліктів ні з ким не мав, почував себе добре. Причину смерті встановить експертиза.
Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство. Проводиться розслідування.
Нагадаємо, у вересні 2014 року під час навчань на військовому полігоні у Житомирській області від розриву снаряду загинув 44-річний солдат 30-ї окремої механізованої бригади з Хмельниччини.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую