ye-logo.v1.2

Де в Хмельницькому можна не тільки поїсти?

Суспільство 15492
Дмитра Скрипника та з інтернету
В «Уругвайському льотчику» компанія збирається весела.. Фото: Дмитра Скрипника та з інтернету

Кореспонденти «Проскурівського телеграфу» з'ясовували, які заклади громадського харчування можуть похвалитися цікавим розважальним контентом, інтелектуальним наповненням, ексклюзивними «фішками» та іншими родзинками.

 Не виключено, що навіть бабусі в селах чули про таке технічне досягнення, як караоке. Адже кому, як не їм, можна віддати належне у вихованні гарячої любові у людей до застільних пісень. Без них не може обійтися практично жодна компанія. Саме тому останнім часом караоке-бари здобувають все більшу популярність у нашому місті. Найвідоміші з них: аут-паб «Уругвайський льотчик» (Старокостянтинівське шосе, 6), караоке-ресторан «Cosa Nostra» (маршала Рибалка, 2) та ресторан «Абажур» Проскурівська, 2).

 В «Cosa Nostra» обмежень для співу немає.

Що сподобалося в караоке-ресторані «Cosa Nostra», так це атмосфера. Як у великому родинному колі. Хтось один співає, а решта відвідувачів підспівують. До речі, обмежень місця для співу немає: хочеш – йди на невеличку сцену, а хочеш – співай за столом. Головне, що з будь-якого місця плазми, які «крутять» слова обраної пісні, видно. З 22.00 до 23.00 ви можете наспіватися досхочу безкоштовно. Далі доведеться платити: з 23.00 до 0.00 – 10 гривень, з 0.00 до 1.00 – 20 гривень, з 1.00 до 4.00 – 30 гривень. Якщо ви надумали поспівати в п'ятницю чи суботу, то приготуйте ще й гроші за вхід: п’ятниця – 50 гривень з чоловіків, але жінкам безкоштовно; субота – 60 гривень із чоловіків та 40 гривень із жінок. У будні ж для того, аби вразити всіх своїм вокалом, платити не доведеться. Тел. для довідок: 71-90-45, 067-380-96-88.
Ось де можна до ранку «поволати» «Рюмка водки на столе», так це в аут-пабі «Уругвайський льотчик». Компанія тут збирається весела, а у вихідні дні яблуку немає де впасти. В цьому закладі співають всі: і справжні профі, і ті, хто тримає мікрофона у руках вперше. І це не дивно, адже атмосфера в «Уругвайському льотчику» дружня, а список музичних треків довжелезний. Коштує задоволення від 20 до 35 гривень у будні та від 25 до 45 гривень у вихідні дні. Все залежить від часу доби – чим далі на користь ночі забігає годинникова стрілка, тим дорожче коштуватиме ваше вокальне соло. Проте можна тут поспівати й на халяву, адже до 23.00 караоке безкоштовне. Тел. для довідок: 70-01-39, 097-995-64-41.

В «Абажуріу» від їжі відволікає музичне меню.

В ресторані «Абажур» пора доби не має жодного значення. Від їжі тут відволікає інше меню — музичне. Одна пісня коштує 25 гривень і жодних знижок чи акцій не передбачено. Тішить те, що за вхід платити не доведеться. Прийшов співати — співай! Викладай гроші лише за свій вокальний бенефіс. Працює караоке-клуб в «Абажурі» щодня до 3.00. Тел. для довідок: 78-77-77.

У світі спостерігається справжній бум інтелектуальних кафе, барів та ресторанів. У цих закладах можна не лише перекусити, але й працювати, відпочивати, грати в інтелектуальні ігри, проводити ділові зустрічі, організовувати тематичні вечірки, переглядати Інтернет, оплачуючи тільки проведений тут час. Не оминула ця новація і наше місто.

В «Clever Club» дуже «домашня» й затишна атмосфера.

У тайм-кафе «Clever Club», що на Подільській, 85, сплачуючи погодинно, ви отримуєте вільний доступ до WiFi, принтера і сканера, можете переглядати фільми, грати настільні ігри та ігрові приставки «xbox», читати різноманітні книги тощо. Також у тайм-кафе можна відсвяткувати день народження, провести тематичну вечірку, переглянути з компанією друзів спортивні події та турніри по FIFA15. Діють безлімітні дні: понеділок та вівторок за фіксованою ціною (50 грн./людина). Щодня о 19.00 та 21.00 проходить перегляд фільмів. Щоправда, за це слід доплатити 15 гривень за одну стрічку. Перегляд проходить на другому поверсі біля каміну, чай та печиво входить у вартість. Вибір фільму визначається за спільною згодою. Також можливе попереднє замовлення фільму та бронювання місць. Власники взагалі пропонують відвідувачам інтер’єр, близький до домашнього, – просторе приміщення, м’які меблі в пастельних тонах, а також можливість відпочити від щоденної суєти. Тел. для довідок: 068-751-65-97.

Основною характеристикою «Razom» є похвилинна оплата.

На Проскурівській, 58, розташувалося антикафе «Razom» – громадський заклад соціального спрямування. Основною його характеристикою є похвилинна оплата за проведений час. У вартість входять безкоштовні частування, розваги та заходи. Перший зал розрахований для зустрічей із партнерами, колегами та знайомими за філіжанкою натуральної італійської кави. Другий – для побачень за чашкою смачного чаю чи гарячого швейцарського шоколаду та відпочинку на самоті з цікавою книгою або улюбленим гаджетом. Третій зал – для проведення веселих вечірок друзів і нових знайомств. Саме тут ви можете грати в настільні ігри («Кікер», «Ерудит», «Монополія», «Шахи», «Покер», «Нарди» тощо). А також
«xbox 360» останнього покоління з кінектом (віддалене управління жестами), перегляд фото, відео з вашої флешки на телевізорі або на екрані проектора. При цьому їжу та напої ви можете приносити з собою, адже в антикафе є холодильник, мікрохвильова піч та одноразовий посуд. Або ж можете замовити доставку їжі.
Є в закладі й четвертий зал – для навчання і роботи, загалом розрахований на 20 місць. Тут можна працювати самостійно або проводити семінари, тренінги, майстер-класи, презентації, дегустації, заняття (у вартість входять Wі-Fі, професійний проектор із екраном, фліпчарт, принтер, ксерокс, сканер, каво-брейки включно). Перші 30 хвилин перебування в антикафе коштують 10 гривень, а кожні наступні – 5 гривень. Вхід з власними напоями – 5 гривень з людини. Тел. для довідок:
050-436-19-45, 097-981-26-01.

 

В біл’ярдному клубі «СВ» проводять турніри та змагання.

В Хмельницькому безліч закладів, де можна не лише попоїсти, але й активно провести час із користю для свого здоров’я. Пограти у більярд у нас можна, як мінімум, у десяти, а то й дванадцяти місцях. До прикладу, одразу на кількох автомобільних мийках міста, підприємливі власники встановили кафешки з більярдними столами. Є такі на вулиці Курчатова, на Львівському шосе та у мікрорайоні Озерна. Але організовано, з компанією чи самостійно, можна пограти у більярдних клубах.
Більярдний зал «СВ» (вул. Свободи, 1а). Один із найбільших залів для більярду у Хмельницькому розташований у спортивно-оздоровчому комплексі «СВ». Тут функціонують 14 столів, з яких 9 – для гри в російський більярд та 5 – для американки (пул). У клубі постійно проводять турніри та змагання. Більярдний зал працює цілодобово, без перерви та вихідних. До послуг гравців повноцінні бар та кухня, а також стоянка для автомобілів. Година гри коштуватиме
35 гривень. Тел. для довідок: 096-860-47-47, 70-05-15.

У біл’ярд в Хмельницькому можна пограти навіть на автомобільних мийках.

Більярд-кафе «Поділля» (вул. Шевченка, 34) працює в однойменному готелі «Поділля» з 12.00 до 2.00. У залі шість столів. П’ять – для російського більярду та один стіл для американки. Ціни на гру відрізняються у робочий та післяробочий час. За годину гри з 12.00 до 16.00 просять 35 гривень, а з 16.00 до 2.00 – 45 гривень. Це у будні. У вихідні ціна стала протягом дня – 
45 гривень. У більярдній є повноцінні бар та кухня. До того ж за словами адміністрації, можна домовитися про замовлення залу на корпоративи чи великі компанії. Тел. для довідок: 76-45-46.
Більярдний клуб «Вояж», який розташований на Старокостянтинівському шосе, 26, працює уже не перший рік і досить відомий у колах «більярдних фанів». Грати тут можна цілодобово. Одна година коштує 40 гривень. «Вояж» має дев’ять столів для гри, з них два – для «американки» і сім для російського більярду. Додатково для тих, хто з якихось причин не грає у більярд, або ж хоче змінити заняття, у залі є два тенісні столи. У клубі функціонують бар та кухня. Тел. для довідок: 74-22-44.

Що може запалити ваших гостей краще, ніж чудова «жива» музика, яка проникає в саме серце? Навіть найсучасніші цифрові аудіо-системи та якісні записи не здатні передати всю магію живого звуку. Ось чого-чого, а закладів, у яких бал правлять «живі» музики, у Хмельницькому вистачає. Це і великі заміські ресторани, і маленькі кафе, і тематичні паби. Ми у своїй підбірці намагалися виділити ті, які користуються найбільшою популярністю у хмельничан.

Ресторація «Мисливський курінь» нагадує заміський маєток.

Ресторан «Мисливський курінь» (вул. Курчатова, 53) – це один із найколоритніших закладів нашого міста. Ресторація нагадує заміський старовинний маєток. Ресторан складається з п'яти залів: великого банкетного, розрахованого на 170 гостей, малого залу, розташованого на першому поверсі закладу, в якому зможе розміститися невеличка компанія до 12 гостей, малого залу на другому поверсі (до 50 гостей) і двох нових залів, які розраховані на 30 персон кожен. Також в теплу пору року на території ресторану функціонує літня тераса. Усамітнитися гості закладу можуть у невеликих дерев'яних будиночках. Що­правда, музикантів тут побачиш не щодня. Вони «запалюють танцпол» у свята та вихідні дні. За це задо­волення до рахунку вам доплюсують по 20 гри­вень з людини. Якщо ж ви плануєте відсвяткувати в «Курені» якусь подію і хочете, щоб музиканти розважили ваших гостей осо­бисто, то доведеться викласти 350 гривень. Заклад працює з 11.00 до 24.00. Тел. для довідок: 067-381-14-26, 66-42-02.

В арт-пабі «High Hopes» можна з головою поринути в атмосферу «живого» звучання.

Арт-паб «High Hopes» (вул. Подільська, 93) щотижня в п’ятницю, суботу та неділю запрошує поринути в атмосферу «живого» звучання усіх любителів джазу, року, рок-н-ролу й інших напрямків в музиці. В невеличкому підвальному приміщенні із дерев’яними меблями у ці дні збирається стільки народу, що яблуку ніде впасти. І це не дивно, адже в пабі за символічну плату в 30-40 гривень можна подивитися виступи гуртів зі всієї України й послухати особливу ексклюзивну музику, яку ви не почуєте більше ніде. В «High Hopes» танцюють скрізь: і біля столиків, і під сценою, і навіть на барній стійці (місць для танців тут небагато). Любителі останньої займають місця ще задовго до концерту і протягом вечора ревно стережуть свій шмат стійки. А ще тут можна почути найекзотичніші інструменти, до прикладу, такі як ханг, та побачити найепатажніші кавер-шоу. Концерти починаються, зазвичай, о 20.00. Тел. для довідок: 78-70-70.

За можливість потанцювати в «Шотландії» слід викласти десять гривень.

Ресторан «Шотландія» (вул. Західно-Окружна, 50) – частинка туманного Альбіону при в'їзді в Хмельницький. Двоповерховий ресторан у стилі стародавньої Шотландії. Тут є невеличкі кабінки та великий банкетний зал місткістю до 50 місць. Родзинкою закладу є те, що для розваги гостей тут проводять театралізовані шоу (лицарські турніри, стрільба з лука тощо). І, звісно, «живі» музики. За можливість потанцювати під їхній музичний супровід потрібно буде заплатити 10 гривень з людини. До плюсів можна віднести й те, що музиканти працюють у ресторані щодня, а не лише у вихідні. Тел. для довідок: 72-61-10.

В «Орхідеї» розвернутися українській душі місця вистачає з лихвою.

Ресторан «Орхідея» (вул. Інститутська, 7) спеціалі­зується виключно на грузинській кухні, яка є головною «родзинкою» цього закладу. Але не тільки це приваблює у цей ресторан відвідувачів. Зал в «Орхідеї» просторий і музика «жива», що після келиха хванчкари чи чарки чачі буде не зайвим. Тобто, розвернутися українській душі місця вистачає з лихвою. Заклад складається з одного залу, в якому комфортно можуть розміститися близько 120 персон. Тут оптимальне місце для проведення урочистих заходів. Щоправда, застати музик в ресторації вийде не завжди. Музичні вечори проводяться зазвичай у суботу та неділю і коштують 15 гривень з чоловіка.
Тел. для довідок: 67-02-83.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую