ye-logo.v1.2

З Хмельницької АЕС викрали обладнання на десятки тисяч гривень

Кримінал 2490
Фото: politiko.ua

Злодієм виявився працівник атомної електростанції, який уже збирався на пенсію.

Нетішинські правоохоронці розкрили злочин на Хмельницькій атомній електростанції, з якої викрали дороговартісне обладнання.
“Під час чергового обходу електростанції в одному із залів працівники виявили відсутність двох реєструючих пристроїв, про що одразу повідомили у відділення спеціальної міліції, яке забезпечує розслідування злочинів, вчинених на режимних об’єктах”, - повідомляє прес-служба обласного управління міліції.
Невдовзі особу зловмисника встановили. Ним виявився 53-річний працівник станції, котрий уже збирався на пенсію, і перед цим вирішив прихопити щось цінне. Він непомітно для охорони зняв пристрої, розібрав їх на дрібні деталі і виніс за межі АЕС. Вартість викраденого обладнання складає 32,5 тисяч гривень, а щоб його відновити, потрібна сума в декілька разів більша — 160 тисяч гривень.
Підозрюваному уже оголошена підозра у вчинені крадіжки — частина перша статті 185 Кримінального кодексу України. Такий злочин карається штрафом до 1700 гривень, громадськими роботами до 240 годин, виправними роботами до двох років, арештом до шести місяців або ув'язненням до трьох років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую