ye-logo.v1.2

У зону АТО вирушили податкові міліціонери Хмельниччини

Суспільство 2773
Фото: unian.ua

Добровольчий загін створили із дев’яти податківців, які пройшли курс навчання у тренувальному центрі.

У зону проведення АТО відправився зведений загін податкової міліції із дев’яти співробітників Державної фіскальної служби Хмельниччини. На Донбасі вони виконуватимуть відповідальні завдання щодо захисту економічних інтересів держави.
Як повідомляє прес-служба обласного управління ДФС, ідея створення добровольчого батальйону податкової міліції належить керівникам фіскальної служби. Усі добровольці - це атестовані співробітники, які так чи інакше знайомі зі зброєю більше, ніж звичайні громадяни, мають досвід оперативної роботи, є кращими представниками обласних управлінь і патріотами України.
За інформацією відомства, перед відрядженням на Схід правоохоронці пройшли курс навчання у тренувальному центрі. Вони нестимуть службу на контрольно-пропускних пунктах і не пропускатимуть контрабанду та фальсифікат із територій, що тимчасово контролюються бойовиками. За рахунок таких коштів йде придбання зброї, військового обладнання для терористів, збагачуються окремі лідери злочинних угруповань. Завдяки спільним оперативним заходам існує нагальна потреба упереджувати спроби перевезення таких товарів на територію України, проводячи спільні оперативні заходи.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую