ye-logo.v1.2

Хмельницький «Спортлідер+» на останніх секундах врятувався від поразки

Спорт 2186
Фото: sportlider.km.ua

Хмельничани зіграли внічию із «Кардиналом-Рівне».

Одразу десять голів побачили вболівальники у Хмельницькому у матчі футзальної Екстра-ліги між хмельницьким «Спортлідером+» та «Кардиналом-Рівне». Суперники продемонстрували видовищний футзал, у якому були і вилучення, і пенальті.
Початок гри був неоднозначним для господарів поля. «Спортлідерці» уже на п’ятій хвилині зусиллями Дмитра Калукова зуміли відкрити рахунок, проте невдовзі арбітр матчу видалив голкіпера хмельничан Богдана Тимощука, а через хвилину гості зрівняли рахунок. На 13-й хвилині суперники обмінялися забитими голами. Також до перерви ще по одному разу воротарі діставали м'ячі з власних воріт. На відпочинок футзалісти пішли за нічийного рахунку 3:3.
На старті другого тайму «Спортлідер+» знову повів у рахунку і зберігав перевагу аж до 34-ї хвилини. Опісля рівняни не лише відновили паритет, але й забили п’ятий гол у ворота хмельничан. Здавалося б, господарі поля зазнають ще однієї поразки у сезоні, проте за чотири секунди до фінальної сирени суддя зафіксував гру рукою гравця гостей у власному штрафному майданчику і поставив пенальті, який ударом у ліву дев'ятку реалізував Дмитро Калуков.
Наступний свій матч «Спортлідер+» проведе 28 лютого у Кременчуці проти місцевого «Лукаса».
«Спортлідер+» - «Кардинал-Рівне» 5:5 (3:3)
Голи:
Калуков 3, 20, 40, Рибак 13, Доманський 22 – Танський 6, 34, Сондак 13, Волянюк 17, Ситник 36.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую