ye-logo.v1.2

У Хмельницькому віддали останню шану капітанові Володимиру Глубокову

Суспільство 3863
Фото: khmelnytsky.com

Минулого тижня хмельничани прощалися із 36-річним бійцем окремого полку дистанційно-керованих літальних апаратів.

Внаслідок обстрілів із реактивних систем залпового вогню “Смерч” 10 лютого під Краматорськом загинуло двоє бійців із Хмельниччини: Володимир Глубоков і Сергій Шмерецький. З капітаном Володимиром Глубоковим сотні хмельничани попрощалися минулого тижня на території військової частини А-3808, повідомляють у міськраді.
“Ми втратили двох прекрасних людей, справжніх патріотів, які на передовій захищали територіальну цілісність нашої держави. Ніхто не поверне сина, чоловіка й батька, але наші Герої житимуть вічно у пам’яті усіх хмельничан, - зазначив секретар міської ради Костянтин Чернилевський. – Впевнений, що ми переможемо ворога і будемо жити у новій, вільній Україні. Слава нашим Героям, які віддали своє життя за наше майбутнє і майбутнє наших дітей. Вічна їм пам’ять. Слава Україні!”.
З болем у серці та сльозами на очах виступили і друзі Володимира Глубокова, побратими, які зазначили, що він був завжди для них прикладом і до кінця виконав свій військовий обов’язок.
“Немає таких слів, які б змогли хоч трохи полегшити горе, допомогти у цей трагічний момент. Погано, коли падають літаки, коли горить військова техніка і все знаходиться в диму, але нестерпно боляче, коли гинуть молоді у розквіті сил люди, наші товариші. Неможливо терпіти той біль, який принесли події на Сході України”, – сказав заступник начальника розвідки штабу командування повітряних сил, полковник Ігор Вотінцев.
Володимира Глубокова відспівали у кафедральному соборі святого апостола Андрія Первозванного, поховали його на Житомирщині.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую