ye-logo.v1.2

Чернігівці попрощалися із розвідником з 8-го полку спецпризначення

Суспільство 3092
Фото: format.cn.ua

У Євгена Бушніна залишились дружина і тринадцятирічний син.

У Чернігові 14 лютого у Катерининській церкві відбулося прощання з воїном-розвідником Євгеном Бушніним, який загинув 10 лютого під час обстрілу штабу АТО, що дислокувався у місті Краматорську. Поховали Євгена Бушніна на кладовищі Яцево в Чернігові.
“Євген пішов добровольцем у наші війська. Прийняв присягу на вірність України. Він довів своїм життям, що ми дуже цінуємо і будемо стояти до кінця за свою Батьківщину”, — сказали під час прощання з Євгеном його бойові побратими.
Як повідомляє інтернет-портал “Чернігівський формат”, чин похорону героя очолив очолив архієпископ Чернігівський і Ніжинський, секретар Синоду Української православної церкви Київського патріархату Євстратій. Попрощатися із загиблим прийшло кілька сотень чернігівців. У Євгена Бушніна залишились дружина Олена та тринадцятирічний син Микола.
Євген Бушнін народився 19 липня 1976 року в Чернігові. Був випускником Чернігівської школи №32, вищу освіту здобув на історичному факультеті Чернігівського державного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка. Захоплювався археологією і був учасником рок-групи “Кущі”. Влітку пішов добровольцем у зону АТО. Служив солдатом-розвідником у 8-му окремому полку спецпризначення.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую