ye-logo.v1.2

На Хмельниччині за результатами службової перевірки звільнили шістьох держслужбовців

Суспільство 1952
Фото: bug.org.ua

Ще 22 працівники притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Упродовж 2014 року з метою упередження вчинення корупційних діянь та інших правопорушень працівниками органів фіскальної служби області, антикорупційним підрозділом проведено 989 профілактичних заходів. Разом з тим, відділом власної безпеки минулоріч здійснено 74 службових перевірки, за результатами яких 28 осіб притягнуто до дисциплінарної відповідальності, у тому числі - шістьох звільнено.
Як повідомляє прес-служба обласного управління ДФС, у таких випадках матеріали спрямовувались до органів прокуратури, де відкривались відповідні кримінальні провадження.
“Найбільш резонансними з них стали провадження стосовно працівників бухгалтерії, які неправильно вираховували суми премій працівникам. Також працівників підрозділів податкової та митної служб, котрі приймали неправомірні рішення. Ще один факт стосується окремих підприємців та посадових осіб, які з порушенням норм чинного законодавства незаконно реалізовували тютюнові вироби та алкогольні напої”, - йдеться в повідомленні.
Спільно з працівниками прокуратури та СБУ, підрозділом власної безпеки виявляли і корупційні адміністративні правопорушення. Передусім, це порушення вимог фінансового контролю колишніми працівниками відомства, які не подали своєчасно декларацію про доходи державного службовця. Також у 2014 році винесено два обвинувальних вироки стосовно тепер вже колишніх державних службовців, які скоїли кримінальні правопорушення.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую