ye-logo.v1.2

Радист з Летичева не захотів повертатися у тил, тому постав перед судом

Суспільство 3446
Фото: dal.by

Проти нього відкрили кримінальне провадження за непокору.

Великоновосілківський районний суд Донецької області покарав солдата з Летичева за непокору. Радіотелефоніст зенітного артилерійського взводу третього механізованого батальйону білоцерківської 72-ї окремої гвардійської механізованої бригади відмовився повертатися у тил.
Подолянин у складі своєї військової частини перебував на території Волноваського району Донецької області. У листопаді 2014 року радіотелефоніст отримав наказ від помічника начальника протиповітряної оборони 72-ї ОГМБР повернутися до тилового пункту управління військової частини для ремонту техніки, проте цього не зробив.
“Діючи умисно та усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер своїх дій і передбачаючи їх суспільно-небезпечні наслідки та бажаючи їх настання, відкрито, у присутності військовослужбовців військової частини відмовився виконувати цей наказ”, - йдеться у матеріалах справи.
Щодо бійця з Летичова відкрили кримінальне провадження за частиною першою статті 402 - непокора, тобто відкрита відмова виконати наказ начальника. Наш земляк визнав винну і його покарали службовим обмеженням протягом двох років з відрахуванням в дохід держави 10% із суми грошового забезпечення бійця.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую