ye-logo.v1.2

Хмельницька спецрота “Богдан” забракувала ідею створення альтернативного Генштабу

Суспільство 2979
Фото: mvs.gov.ua та Дмитра Скрипника

Ряд добровольчих батальйонів та підрозділів МВС не підтримали народних депутатів України Семена Семенченка та Дмитра Яроша.

18 лютого комбат добровольчого батальйону “Донбас” Семен Семенченко та лідер “Добровольчого українського корпусу “Правий сектор” Дмитро Ярош оголосили про створення Об'єднаного штабу батальйонів. Проте таку ідею не підтримали ряд добровольчих батальйонів та підрозділів МВС. Також відмовилася брати участі в Альтернативному Генеральному штабі Збройних Сил України і хмельницька рота патрульної служби міліції особливого призначення «Богдан».
“Ми, бійці та командири добровольчих батальйонів та підрозділів, що були створені та несуть службу у МВС України та Національній Гвардії України, вірні присязі народу України та готові виконувати бойові задачі по захисту територіальної цілісності Батьківщини від терористичної загрози, - йдеться у заяві добровольчих батальйонів та підрозділів МВС. - Ми принципово заявляємо про свою готовність виконувати накази Президента України - Верховного Головнокомандуючого Збройних сил України, Міністра внутрішніх справ та наших командирів!”
“Ми рішуче спростовуємо інформацію про участь добровольчих батальйонів у створенні так званого «Об’єднаного штабу батальйонів», який нібито сформований з командирів наших підрозділів. Ми вважаємо, що пану Семенченко необхідно зайнятися реальною роботою щодо забезпечення боєздатності наших підрозділів в якості народного депутата і припинити свої щоденні популістські та ПІАРзаяви. Ми звертаємося до кожного українця - і до цивільних, і до тих, хто несе військову службу: сьогодні наше головне завдання - згуртованість, твердість духу і віра в нашу перемогу!”, - закликають командири близько 40 військових формувань.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую