ye-logo.v1.2

«16 наших хлопців розстріляли з кулемета»

Суспільство 10461
Фото: unian.ua

Боєць з Хмельниччини розповів про відведення військ з-під Дебальцевого.

Солдат з Хмельницької області розповів про те, як проходило відведення українських військ з-під Дебальцевого. 40-річному підприємцю Ігорю пощастило більше, аніж його побратимам - він вижив. Подолянина з пораненнями госпіталізували до лікарні в Артемівськ – перше велике місто у північному напрямку від Дебальцевого.
«Ми були на самому передовому контрольно-пропускному пункті в Чорнухине. Ми втратили наших найкращих людей, які завжди були там, де йшов бій, - розповідає військовий з Хмельниччини. - Сепаратисти оточили і захопили багато інших опорних пунктів. Ми вийшли завдяки нашому командиру, який ввечері дав секретний наказ пакувати свої речі і бути готовими залишити місце дислокації. Він сказав нам забрати усе, що можна, а решту - підірвати.»
«Це не було відведення військ. Відведення підтримує артилерія і воно відбувається за запланованим маршрутом. Вони ж кинули нас, - констатує боєць. - Організації не було ніякої. Машини обганяли одні одного. Нас переслідував сепаратистський бронетранспортер і шістнадцять наших хлопців, які знаходилися у вантажівці, розстріляли з кулемета.»

За матеріалами «The Wall Street Journal»
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую