ye-logo.v1.2

Хмельницькі правоохоронці знову вирушили у зону АТО

Суспільство 2609
Фото: mvs.gov.ua

Провести бійців у тривале та небезпечне відрядження прийшли колеги, родичі та друзі.

40 працівників міліції в черговий раз вирушили відновлювати законність і порядок на схід нашої держави. Очолив їх начальник управління громадської безпеки управління МВС України у Хмельницькій області Сергій Мельник.
Цього разу в зону АТО вирушили бійці спеціальної роти міліції (колишній «Беркут»), спецроти «Богдан» та добровольці із числа співробітників міськрайвідділів міліції області. Провести бійців у небезпечне відрядження прийшли колеги, родичі та друзі.
Серед міліцейського десанту є і одна представниця прекрасної статі. Старший інспектор спецроти міліції «Богдан» Інна Кметь вирушила у зону АТО, щоб на рівні з чоловіками виконувати усі поставлені перед правоохоронцями завдання. Вдома її з нетерпінням чекатиме люблячий чоловік і маленький синочок.
Значну допомогу хмельницьким міліціонерам надали волонтери, які зібрали і передали правоохоронцям чималий запас провізії. Потішили хлопців і дитячі малюнки, які є для наших воїнів своєрідними оберегами.
Із напутнім словом до підлеглих звернувся й заступник начальника обласного управління внутрішніх справ Роман Гаврилюк, який побажав усім гідно виконати свій обов’язок перед Батьківщиною та живими і неушкодженими повернутися додому.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую