ye-logo.v1.2

Віньковецький суд ув’язнив чоловіка на вісім років за смертельну бійку

Кримінал 2269
Фото: depo.ua

А також зобов’язав сплатити понад 60 тисяч гривень родині померлого.

У серпні минулого року в одному із сіл Віньковецького району побилися двоє чоловік. Як результат, один із них помер, а інший опинився на лаві підсудних.
Незважаючи на велику різницю у віці, між чоловіками постійно виникали конфлікти. От і того вечора обоє відпочивали у місцевому кафе. Знову щось не поділили і взялися з’ясовувати стосунки за допомогою кулаків. Опонентів розійняли товариші.
«Пізніше вони ще кілька разів ставали «у спаринг» на вулиці. Зрозуміло, що сили були нерівними, адже старший 51-річний чоловік хворів на серце і мав ІІ групу інвалідності. Тож тільки він зайшов у власну квартиру, як впав на долівку без свідомості. У такому стані його виявила дружина. Жінка одразу викликала «швидку», але лікарі уже нічим не змогли зарадити – чоловік помер на місці», - повідомляють міліціонери.
Медики діагностували внутрішньочерепні ушкодження у вигляді гострої субдуральної гематоми, крововиливи в м’які мозкові оболонки, синці та забійні рани в ділянці обличчя та ще ряд важких травм, що і стали причиною смерті.
Щодо 30-річного підозрюваного відкрили кримінальне провадження за частиною другою статті 121 - умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. І нещодавно Віньковецький районний суд розглянув матеріали провадження і засудив обвинуваченого до восьми років позбавлення волі та сплати більше 60 тисяч гривень моральної та матеріальної шкоди родині потерпілого.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую