ye-logo.v1.2

Волонтери збирають допомогу для бійців 8-го полку спецпризначення

Допомога 3330
Фото: bbc.co.uk

Вояки, які вийшли із Дебальцевого, потребують форми, термобілизни і засобів гігієни.

Хмельницький благодійний фонд “Волонтери Поділля” збирає допомогу для бійців 8-го окремого полку спеціального призначення. За інформацією волонтерів, хлопці, які прикривали відхід сил АТО із Дебальцевого, досі залишаються на передовій, їхні речі згоріли, немає навіть засобів гігієни.
“Ми підтримуємо зв’язок із хлопцями, вони розповіли, що більшість їхніх речей знищено, тому потрібно дуже багато усього: від зубних щіток і мила - до військової форми і спальників”, - розповідає волонтерка Ганна Маєвська.
Передачу планують відправити поштою у вівторок, часу дуже мало. Небайдужі зібрали вже дещо, та список необхідного залишається великим, бійцям потрібні: спальники та каремати (30 штук), термобілизна, теплі светри, військова форма (14 комплектів), наплічники тактичні (на 30-35 літрів для семи осіб), шкарпетки, білизна, рукавиці, шапки, рушники.
Волонтери закликають усіх небайдужих підтримати бійців і допомогти або речами, або грішми.
Якщо ви хочете долучитися до допомоги спецпризначенцям, можете принести речі за адресою: вул. Проскурівська 1, кв. 11, або переказати кошти на рахунок:
ПриватБанк: рахунок №26007052422304
ЄДРПОУ 39374887, МФО 315405

За додатковою інформацією можна звертатись: тел. 096 20 60 669, ел.пошта - [email protected]
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую