ye-logo.v1.2

У Хмельницькому міліціонери затримали серійних крадіїв

Кримінал 2116
Фото: tsn.ua

Юнаки за два дні “обчистили” два кіоски та магазин.

Хмельницькі правоохоронці упіймали юнаків, які займалися крадіжками в обласному центрі.

“Знайомі юнаки з Хмельницького та Волочиського районів зустрілись у Хмельницькому і вирішили відсвяткувати цю подію. Під час застілля в компанії визріла думка пограбувати продуктовий кіоск, - розповідає помічник начальника Хмельницького міського відділу із зв'язків з громадськістю Катерина Терещенко. - Підозрювані без проблем «впорались» з пластиковими ролетами, проникли всередину кіоску та викрали з каси 200 гривень, а ще прихопили 6 палок ковбаси «на закуску».

Через декілька годин їм виявилось цього замало, тож вони проникли в інший кіоск, звідки винесли уже 1200 гривень. Зловмисники, розважившись на ці гроші, роз’їхались по домівках. А наступного дня продовжили свої пригоди. І знову залізли у продуктовий магазин. Грошей в касі майже не було, тож юнаки вирішили «взяти товаром» і винесли звідти все, що бачили - мобільні стартові пакети, продукти харчування і навіть жуйки.

Підозрюваним інкримінують порушення частини третьої статті 185 Кримінального кодексу України — крадіжка. Покарання — ув'язнення терміном до шести років. До речі, один із юнаків раніше вже скоював подібні злочини і наразі за рішенням суду перебуває на іспитовому строкові.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую