ye-logo.v1.2

У Новоушицькому районі попрощалися із бійцем батальйону “Айдар”

Суспільство 4409
з архіву родини Бориса Шевчука
Фото: з архіву родини Бориса Шевчука

Борис Шевчук вважався зниклим безвісті, його тіло було ідентифіковано завдяки ДНК-експертизі.

У Новій Ушиці вчора, 24 лютого, в останню путь провели 52-річного бійця добровольчого батальйону територіальної оборони “Айдар” Бориса Шевчука. За інформацією райдержадміністрації, у серпні минулого року айдарівець разом із чотирма побратимами зник безвісти на Луганщині. Тіло Бориса вдалося ідентифікувати лише завдяки ДНК-експертизі.
“13 серпня на автодорозі Луганськ-Краснодон між селами Новосвітлівка та Хрящувате (Краснодонський район, Луганської області) пропали безвісті п'ятеро бійців батальйону “Айдар”, серед яких був і наш земляк. Ризикуючи життям, Борис віз пораненого товариша до найближчого медичного пункту. Автомобіль потрапив під артилерійський обстріл. До 23 грудня Борис Шевчук вважався зниклим безвісті, його тіло було ідентифіковано завдяки ДНК-експертизі”, - повідомляє прес-служба Новоушицької РДА.
Борис Шевчук народився 1963 року у селі Куражин, закінчив Новоушицьку школу №1, професійно-технічне училище, працював на різних посадах на Новоушицькому консервному заводі, інших підприємствах. Борис був активним учасником Євромайдану, а після революції Гідності добровольцем пішов захищати Батьківщину, вступивши до складу 24 батальйону територіальної оборони “Айдар”.
Провести в останню путь захисника України прийшли родичі, друзі, знайомі і всі небайдужі жителі району. Поховали бійця на кладовищі у Новій Ушиці.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую