ye-logo.v1.2

На Городоччині правоохоронці затримали неповнолітніх крадіїв

Кримінал 2118
Фото: lvivpost.net

Парубки винесли з будинку колишнього роботодавця ювелірні вироби та особисті речі.

До Городоцького райвідділу міліції звернувся 51-річний місцевий житель з повідомленням про те, що з його будинку невідомі особи викрали особисті речі та ювелірні вироби. Під час розслідування правоохоронці опитали усіх сусідів та можливих свідків крадіжки.

В поле зору міліціонерів потрапили двоє 17-річних місцевих жителів, один з яких допомагав перекривати дах в будинку потерпілого і, відповідно, знав про те, що власник час від часу їздить за кордон, і будинок пустує.
“Зловмисники, скориставшись відсутністю власника, шляхом віджиму металопластикового вікна проникли до будинку, звідки викрали ювелірні вироби та особисті речі потерпілого. На другий день після крадіжки злочинці занесли викрадені ланцюжки у ломбард, а кошти, які отримали, використали на власні потреби”, - повідомляє прес-служба обласного УМВС України.
Правоохоронці крадені речі вилучили, їх згодом повернуть власнику. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною третьою статті 185 “Крадіжка” Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую