ye-logo.v1.2

Щоб допомогти бійцям АТО, хмельничан запрошують на благодійну виставку-продаж

Суспільство 2319
Фото: khmelnytsky.com

Місцеві митці пропонують придбати їхні роботи у різних напрямках та підтримати військових.

У виставковій залі Хмельницької дитячої школи образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва відбулося відкриття благодійної виставки-продажу “Творчою дорогою до мирного неба”. Учні та викладачі мистецького закладу надали власні роботи для продажу. Усі кошти, отримані в результаті благодійної виставки, будуть направлені для підтримки військових, які боронять Україну в зоні проведення антитерористичної операції.
“На виставці представлено 176 викладацьких та 103 учнівських роботи в різних напрямках, а саме: живопис, кераміка, лялька-мотанка, панно, декупаж тощо. Усі бажаючі протягом місяця, а саме стільки діятиме виставка-продаж, можуть допомогти українським захисникам та придбати різноманітні роботи, які виготовили майстри Хмельницького”, - інформують у міськраді.
Це вже не перша благодійна виставка учнів та викладачів Хмельницької дитячої школи образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва. З 4 листопада до 18 грудня минулого року було проведено аналогічний захід. Тоді зібрали 5400 гривень, які були використані для придбання теплого одягу та інших потрібних речей для наших захисників.
Придбати роботу і, водночас, допомогти у воїнам АТО, можна у виставковій залі Хмельницької дитячої школи образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва (вулиця Проскурівська, 67).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую