ye-logo.v1.2

У Городку упіймали молодиків, які зливали бензин та знімали колеса з автівок

Кримінал 2155
Фото: mvs.gov.ua

Хлопцям загрожує до п'яти років ув'язнення.

Городоцькі міліціонери затримали двох зловмисників, яких підозрюють у п'яти крадіжках з автомобілів на території райцентру.
“У ході розслідування кримінального провадження було встановлено, що до вчинення крадіжок з автомобілів причетні 24 та 18-річний жителі одного із сіл району. В Городок вони приїжджали у вечірній час на власному автомобілі та підшуковували залишені у дворах автомобілі без сигналізації. Потерпілими ставали власники як вітчизняних автівок, так і іномарок”, - розповідає речник обласного управління міліції Катерина Новак.
Кримінальний дует підозрюється у п'яти крадіжках. Одного «Жигуля» вони «роззули», знявши усі колеса, з іншого автомобіля зняли ковпаки, ще з декількох — злили близько 30 літрів бензину. Підозрювані розповідають, що все використовували на власні потреби. Мовляв, по дорозі в Городок пробили колесо, тож мусили якось «викручуватись», та й декілька зайвих літрів бензину ніколи не завадять.
Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною другою статті 185 — крадіжка. Такий злочин карається арештом терміном до шести місяців, обмеженням волі або ув'язненням до п'яти років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую