ye-logo.v1.2

У Новоушицькому районі жінка проломила голову батькові

Кримінал 2374
Фото: kaluga24.tv

Чоловік від отриманої травми помер на місці.

У селі Шебутиці Новоушицького району донька ломом забила батька насмерть. Сварка між рідними спалахнула у понеділок вночі, 2 березня
“У селі Шебутинці у власному будинку по вулиці Центральній 43-річна місцева жителька під час сварки нанесла декілька ударів ломом по голові своєму 86-річному батькові. Чоловік помер одразу ж”, - повідомляє обласне управління міліції.
Підозрювану затримали. Жінка повністю визнала свою вину і розповіла, що близько першої години ночі між ними виникла суперечка. У пориві люті вона схопила лома, яким батько підпирав двері, і близько чотирьох разів вдарила його по голові. Зрозумівши, що накоїла, одразу подзвонила родичам та місцевому фельдшеру, але лікар дідусеві уже нічим не зміг допомогти — він помер на місці.

“Жінка наразі перебуває під вартою. Їй уже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство. Санкції передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років. Вона буде направлена на стаціонарну судово-психіатричну експертизу для визначення осудності”, - розповів перший заступник начальника Новоушицького райвідділу міліції Дмитро Грифель.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую