ye-logo.v1.2

Хмельницькі футзалісти допоможуть збірній України поборотися за путівку на Євро-2016

Спорт 2341
Фото: Євгена Кравса з futsal.com.ua

Головний тренер Національної збірної України з футзалу Олександр Косенко назвав гравців, які будуть готуватися до відбору на Чемпіонат Європи, який пройде у наступному році у Сербії.

До складу збірної України увійшли два гравці хмельницького “Спортлідера+”: капітан хмельничан Олексій Фетько та найкращий бомбардир Екстра-ліги Дмитро Калуков (в активі “спортлідерця” 21 гол).
Загалом до Національної збірної України викликали таких гравців: Євген Іваняк, Дмитро Литвиненко, Микола Білоцерківець, Дмитро Сорокін, Денис Овсянніков, Сергій Журба, Дмитро Бондар (усі з харківського “Локомотива”) Юрій Савенко, Віталій Дзюба (обоє з луганського “ЛТК”), Євген Валенко (“Фенер”, Баку), Роман Кордоба (львівська “Енергія”), Володимир Разуванов (московський “Спартак”), Петро Шотурма (московський “КПРФ”), Олексій Фетько, Дмитро Калуков (обоє з хмельницького “Спортлідера+”).
“Синьо-жовта” команда збереться разом 10 березня, а уже 16 березня вирушить до Азербайджану, де для українців й пройде відбір на Євро-2016.
Розклад матчів збірної України:
18 березня
Україна — Данія
19 березня
Бельгія — Україна
21 березня
Україна — Азербайджан

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую