ye-logo.v1.2

“Хмельницькгаз” отримає 40 мільйонів гривень на модернізацію

Суспільство 2235
Фото: 104.ua

Підприємство планує реконструйовувати, модернізовувати та ремонтувати.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердила інвестиційну програму ПАТ «Хмельницькгаз» на 2015 рік. Загальний бюджет інвестиційної програми складає 40 мільйонів гривень. Ці кошти будуть освоєні на модернізацію газотранспортної системи Хмельницької області.
Із зазначеної суми – на 14 мільйонів гривень компанія планує здійснити реконструкцію, провести капітальний ремонт та заміну майже 300 споруд, розміщених на розподільчих газопроводах, - повідомляє "Хмельницькгаз".
Крім того, у 2015 році ПАТ «Хмельницькгаз» реконструює, проведе ремонт, модернізацію та кільцювання 35,4 кілометрів газових мереж на вісім мільйонів гривень. В інвестпрограмі передбачена закупівля спецавтотранспорту (обійдеться у 2,72 мільйони гривень). Разом з тим, для забезпечення споживачів безкоштовними лічильниками газу в рамках виконання Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу», терміном до 2016 року, передбачено 14,04 мільйонів гривень на придбання приладів обліку, їх встановлення або заміну.
«Інвестиційна програма є для нас головним стратегічним планом підтримки системи газопостачання області в працездатному стані, адже це – плановий обгрунтований документ, який ми реалізуємо протягом року. Тому маємо можливість тримати руку на пульсі, вчасно усувати недоліки, виявляти слабкі місця, - наголошує головний інженер компанії Олександр Лоб. – А головне – ми працюємо на випередження, щоб не допустити виникнення надзвичайних ситуацій».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую