ye-logo.v1.2

Президент представив Михайла Загородного, нового голову Хмельницької облдержадміністрації

Політика 7452

Офіційна зустріч Петра Порошенка із представниками місцевого самоврядування Хмельниччини відбулася сьогодні, 6 березня, у будинку рад.

Очікувати Президента довелося близько години, але воно виявилося того варте, адже нарешті присутнім був представлений новий губернатор.

Представляючи нового очільника Хмельниччини, президент сказав, що "раніше було модно присилати "парашутистів", а я представляю вам вашого земляка".

Порошенко також сказав, що, оскільки Хмельничина – область аграрна, то аграрій Загородний якнайкраще підходить на посаду її очільника. Також президент відзначив:  "Дуже приємно, що Хмельниччина минулого року дала країні найбільше хліба".

Але не лише хлібом єдиним живе країна. Вчора Михайло Загородний вже мав зустріч з заступником міністра оборони щодо збільшення навантаження на оборонні підприємства Хмельниччини, зокрема, тих, які розташовані у Кам’янці-Подільському.

Виступаючи перед присутніми, новопризначений голова облдержадміністрації, зокрема, сказав: "Роботи буде багато, але дорогу здолає той, хто йде".

До речі, сьогодні вперше від виборів 26 жовтня, чи не усі народні депутати від Хмельниччини (окрім Олександра Гереги) зібралися разом у стінах будинку рад. 
 

Михайлу Загородному 49 років. До призначення він був директором Чемеровецького солодового заводу ЗАТ «Оболонь», директором ТОВ «Оболонь Агро» та головою асоціації «Нива Оболоні». Він – депутат Хмельницької обласної ради, висунутий обласною організацією Української Народної Партії, позафракційний, член депутатських груп «Народна рада» та «За солідарність». 

Одружений, має доньку та сина.

Нагадаємо, без голови облдержадміністрації Хмельниччина була протягом півроку, з того часу, як Петро Порошенко звільнив Леоніда Пруса з займаної посади.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую