ye-logo.v1.2

Тренер “Привата”: “У матчі зі Спортлідером+” забракло досвіду”

Спорт 1852
Фото: автора

Наставник криворізької футзальної команди Раміс Мансуров прокоментував гру своїх підопічних у поєдинку проти хмельницького “Спортлідера+”.

Криворізький “Приват” виявився “міцним горішком” для хмельницького “Спортлідера+”. “Приватівці” протягом тривалого часу вели у рахунку, проте втримати переможного результату їм не вдалося.

- У матчі проти “Спортлідера+” нам забракло і досвіду, і сил, - коментує головний тренер “Привата” Раміс Мансуров. - Хлопці молоді і багато емоцій йде на переживання щодо рішення судді, тому дещо не туди витрачають свої сили. Не дотерпіли трішки.

- У вас є претензії до суддівства?
- Ні. Я маю на увазі, що гравці “Привата” боляче реагують на рішення судді. А правильні вони чи ні — вирішуватиме інспектор матчу.

- Яке завдання стоїть перед командою?
- Завдання у нас одне — створити боєздатний колектив. Ми цим й займаємося. Хлопці звикають до вимог, які їм пред'являються. Вони молодці, намагаються виконувати тренерські настанови і під час матчів, і на тренуваннях.

- Забиваєте багато, а в останніх матчах програєте в два м'ячі. Чого не вистачає для позитивного результату?
- Як я вже сказав, не вистачає досвіду і потрібно ще трохи часу. Вже завершується чемпіонат — залишився лише один тур — і у нас буде вдосталь часу, щоб все проаналізувати.

- Як оцінюєте гру Андрія Засенка, який нещодавно ще виступав у “Спортлідері+”?
- Ніяк. Його гра мене не вразила.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую