ye-logo.v1.2

Кам'янецька легкоатлетка виграла “бронзу” Чемпіонату Європи

Спорт 1850
Наталія Лупу - бронзова призерка Чемпіонату Європи
Наталія Лупу - бронзова призерка Чемпіонату Європи. Фото: uaf.org.ua

А от Марині Бех та Олександру Корчміду не вдалося піднятися на призовий п'єдестал.

Студентка третього курсу факультету фізичної культури Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка Наталія Лупу виграла бронзову нагороду на Чемпіонаті Європи з легкої атлетики у приміщенні, який проходив у чеській Празі.
Наша спортсменка виступала у бігу на 800 метрів. У фінальному забігу Наталія подолала свою дистанцію за дві хвилини та 2,25 секунди, що стало третім результатом на турнірі.
“Чесно кажучи, я зараз їхала для того, щоб просто згадати відчуття, як воно – виступати на такому рівні. Цей зимовий сезон був достатньо важким морально, тактично. Нібито впевнена в собі, але коли стаєш на доріжку, розумієш, що забула, як воно – трошки потерпіти, поштовхатися, бути в компанії суперниць. І їхала сюди просто щоб згадати все це. Біг був ривками. І не зрозуміло було, чого очікувати. Я за триста метрів вже трошки перебудувалася, але цей ривок був достатньо сильний, і занадто багато сил на ньому я віддала. Можливо, на фініші ось цього і не вистачило. Можливо, у цьому сезоні суперниці сильніші. Але влітку я покажу себе з ще кращого боку”, - прокоментувала свій виступ Наталія Лупу.
Ще двом представникам Хмельниччини на європейському форумі не вдалося похвастатися медалями — вони не пройшли кваліфікацію. У стрибках із жердиною Олександр Корчмід фінішував лише 15-им (п'ять метрів та 25 сантиметрів), а у стрибках у довжину Марина Бех — 16-ю (шість метрів та 27 сантиметрів).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую