ye-logo.v1.2

Головна освітянка Хмельницького району захотіла “відкат” у 120 тисяч гривень

Кримінал 7387
Валентина Данілова наразі знаходиться у камері попереднього утримання Хмельницького райвідділу міліції
Валентина Данілова наразі знаходиться у камері попереднього утримання Хмельницького райвідділу міліції. Фото: km-rda.gov.ua

Чиновницю затримали на гарячому, коли вона отримала 45 тисяч гривень хабара.

У Хмельницькому правоохоронці затримали начальника відділу освіти, молоді та спорту Хмельницької районної державної адміністрації Валентину Данілову, яка вимагала “відкат” у 120 тисяч гривень у директора приватного підприємства.
“Вчора, 10 березня, близько 16:00 в кабінці одного із ресторанів на вулиці Кам'янецькій працівники Державної служби із боротьби з економічною злочинністю управління МВС України у Хмельницькій області та Служби безпеки України затримали начальника відділу освіти, молоді та спорту Хмельницької районної державної адміністрації Валентину Данілову, - розповідає виконуючий обов'язки голови Хмельницької районної державної адміністрації Сергій Ширяєв. - При ній були 45 тисяч гривень хабара. Проте вимагала вона 120 тисяч гривень за сприяння підряднику в отриманні можливості проведення реконструкції систем опалення у школах сіл Розсоша та Галетинці. На таку модернізацію передбачено 1,2 мільйона гривень, підозрювана ж вимагала 10%”.
Наразі головна освітянка Хмельницького району знаходиться у камері попереднього тримання у райвідділі міліції, вирішується питання про відсторонення її від займаної посади. Сьогодні, 11 березня, суд обере Валентині Даніловій міру запобіжного заходу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую