ye-logo.v1.2

Молодіжний театр «Дзеркало» візьме участь у кременчуцькій «Театральній весні»

Культура 2282
Фото: vk.com

Наші актори представлять на розсуд театралів вистави «Пропозиція» і «Ведмідь».

Народний аматорський молодіжний театр «Дзеркало» візьме участь у фестивалі «Театральна весна-2015», який пройде в Кременчуці з 26 березня по 6 квітня. Хмельницькі актори представлятимуть дві свої найновіші вистави — «Пропозиція» і «Ведмідь» за А. Чеховим (режисер - Дмитро Гусаков).
«Театральна весна» – це свято мистецтва, актуальний проект, творчий симпозіум професійних і аматорських театрів, показ кращих художніх досягнень в галузі театрального мистецтва. Цьогорічна вона обіцяє бути приголомшливою: майстер-клас із акторської майстерності від відомого актора та режисера, «Ніч кіно», зустріч із двома професійними театрами.
«Перш за все, цьогорічний мистецький захід «Театральна весна» буде довшим – триватиме аж 10 днів, а у деякі дні відбуватимуться по декілька вистав, — запевняють організатори заходу. — Кременчужани побачать виступ Хмельницького народного театру «Дзеркало», який так вразив багатьох постановкою «Метелики кохання» два роки тому. Ще один професійний театр, який уже підкорив кременчуцьку сцену, – Чернігівський. Він представить постановку С. Мрожека «Емігранти». Із цьогорічних нововведень – «Ніч кіно». Такий захід наблизить «Театральну весну» до справді хороших фестивалів, які тривають майже цілодобово. До перегляду будуть представлені фільми, які в акторському середовищі вважаються легендарними, в особливій, спеціально створеній атмосфері».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую