ye-logo.v1.2

Подоляни мають сплатити цього року мільйон гривень податку за розкішні авто

Суспільство 2196
Фото: ua.112.ua

Ставка податку встановлюється з розрахунку на календарний рік у розмірі 25000 гривень за кожен легковий автомобіль.

Податківці нарахували на Хмельниччині 40 суб’єктів господарювання-юридичних осіб, які згідно поданих декларацій, мають у власності легкові автомобілі, що використовувалися до п’яти років і мають об’єм двигуна понад 3000 кубічних сантиметрів. Відповідно до податкових нововведень, до кінця цього року вони мають сплатити до місцевого бюджету 1 мільйон гривень транспортного податку.
Як зазначають фахівці ДФС, після подачі відповідної декларації до податкової інспекції за місцем реєстрації транспортного засобу, до 30 числа місяця, що наступає за звітним кварталом, транспортний податок сплачується рівними частками кожного кварталу.
“Ставка податку встановлюється з розрахунку на календарний рік у розмірі 25000 гривень за кожен легковий автомобіль, що є об'єктом оподаткування, а базовий податковий (звітний) період дорівнює календарному року”, - повідомляє прес-служба обласного управління ДФС України.
Нагадаємо, що Законом України від 28 грудня 2014 року № 71-VIII “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо податкової реформи”, який набрав чинності з 1 січня 2015 року, запроваджено транспортний податок.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую