ye-logo.v1.2

ЗНО: все, що ви хотіли знати, але не знали, у кого запитати (ВІДЕО) Олена ЩЕГЕЛЬСЬКА

Суспільство 18550

Медіа-корпорація «Є» продовжує соціальний проект «Гаряча лінія» у прямому ефірі на сайті YE.UA

17 березня відбулася гаряча лінія. Темою чергового ефіру стала вступна кампанія: проведення державної підсумкової атестації, особливості зовнішнього незалежного оцінювання якості освіти (ЗНО). На запитання журналістів, читачів та глядачів відповідали представники департаменту освіти та науки Хмельницької облдержадміністрації та Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти.

Серед іншого, під час гарячої лінії освітяни повідомили, що цьогоріч для усіх школярів України стала обов'язковою здача державної підсумкової атестації з української мови та пояснили, хто не отримає сертифікат про закінчення школи.  Також гості газети "Є" пояснили, якою є система захисту сертифікатів ЗНО та термін їх "придатності". Акцентували увагу під час гарячої лінії й на якості освіти, та на тому, які нововведння очікують цього року на школярів. 

Більше відповідей на запитання, які звучали під час гарячої лінії, читайте згодом. Також слідкуйте за анонсами наступних гарячих ліній на актуальні теми та з цікавими людьми, на нашому сайті.

ВІДЕО ЗАПИС

 

АУДІО ЗАПИС

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую