ye-logo.v1.2

Хмельницьких натуралістів відзначили золотою медаллю Міжнародної виставки

Суспільство 1955
oblrada.km.ua
Хмельницькі натуралісти презентували інноваційні здобутки своєї еколого-натуралістичної діяльності.. Фото: oblrada.km.ua

Конкуренцію подолянам склали 750 учасників з України та світу.

Натуралісти Хмельниччини отримали від Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України золоту медаль і спеціальний диплом на VІ Міжнародній виставці навчальних закладів «Сучасні заклади освіти — 2015», яка пройшла у Києві.
Високою нагородою такого ґатунку журі відзначило плідну новаторську працю педагогічного і юннатівського колективу Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.
Хмельницькі натуралісти, представляючи позашкілля рідного краю, презентували інноваційні здобутки еколого-натуралістичної діяльності свого закладу і боролись за лідерство у складі 750-ти навчальних закладів різних рівнів та напрямків з 22-х регіонів України, навчальних закладів та агенцій Естонії, Латвії, Литви, Молдови, Швейцарії, Польщі, Чехії, Франції, Великобританії, Канади, Словаччини та Сполучених штатів Америки.
Як повідомляє Хмельницька обласна рада, Міжнародна виставка є найбільшим професійним форумом освітніх, наукових та науково-технічних інновацій, ефективним майданчиком для діалогу представників державного сектору, закладів освіти різних рівнів з різних країн, компаній-виробників програмних рішень, інструментом популяризації новітніх освітніх методик, інформаційних технологій та інструментів, спрямованих на формування сучасного рівня національної системи освіти.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую